HIFK Golf ry 

Responsive image

Jäsenedut ja pelioikeudet

Pelioikeudet ja jäsenedut 2019

HIFK GOLF RY:N JÄSENTEN PELIOIKEUDET PALOHEINÄSSÄ

*Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 495 €
*Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt arkisin ennen klo 14) 405 €
*Pelipaketti Kullo-Paloheinä (rajaton pelioikeus) 850 €
*Junioripelioikeus Paloheinä (alle 22 v.) 10 €/ikävuosi
*Junioripelioikeus Kullo-Paloheinä (alle 22 v.) 15 €/ikävuosi

Pelikausimaksut maksetaan Paloheinä Golf Oy:n tilille Danskebank FI77 8000 9710 209986. Viestikenttään merkitään pelioikeuden haltijan jäsennumero. Uudet jäsenet saavat jäsennumeronsa seuraan liittymisen yhteydessä.

Pelaaminen Paloheinässä 2019

Paloheinässä joka toinen lähtöaika on varattu HIFK Golfin pelioikeuden lunastaneille jäsenille, joka toinen kertamaksua vastaan pelaaville jokamiesgolfareille. Jäsen voi varata lähtönsä omilla nettitunnuksillaan, puhelimitse tai caddiemasterin tiskiltä. Kaudella 2019 kaikki lähtöajat ma-ke klo 17-18 ovat pelkästään HIFK Golfin pelioikeudellisten jäsenten käytössä elokuun loppuun saakka. Jäsen voi pelata Paloheinässä siten, että hänellä voi olla yhtä aikaa voimassa enintään neljä yhdeksän reiän lähtöä (4 x 9). Pelioikeudellinen jäsen voi lisäksi aina varata vapaita jokamieslähtöjä caddiemasterin tiskiltä 20 minuuttia ennen lähtöä.

Alennus rangepalloista

Kaikki HIFK Golfin pelioikeudelliset jäsenet saavat alennuksen rangepalloista koko kauden ajan. Alennus on henkilökohtainen ja koskee vain älykorteilla vuokrattuja palloja. Caddiemasterit lataavat palloja korteille vähintään 20 euroa kerralla. Niitä voi ostaa seuraavissa erissä: 20 € 480 palloa, 50 € 1200 palloa, 100 € 2400 palloa.

Evergreen ja harjoitusalueet

Kaikilla HIFK Golfin pelioikeudellisilla jäsenillä on oikeus käyttää Evergreen-kenttää (par 3) ja muita harjoitus- ja lähipelialueita ilman eri maksua. Myös kärryjen käyttö on ilmaista.

Kaverialennus

Pelioikeuden lunastanut HIFK Golfin jäsen saa tuoda kierrokselle mukaansa alennushintaan 1-3 kaveria kerralla. Kaverilipun hinta on 20 € 9 reikää ja 30 € 18 reikää. Junioripelioikeus tai päiväpelioikeus ei anna oikeutta kaverialennukseen.

PELIPAKETTI KULLO-PALOHEINÄ

HIFK Golf ry:n jäsenet voivat lunastaa pelipaketin, joka oikeuttaa pelaamaan sekä Paloheinässä että Kullossa. Pelivaraukset molemmille kentille voi tehdä puhelimitse tai netissä. Pelipaketin hinta on 850 € ja sitä myydään rajoitettu määrä.

KIERROSKORTIT KAVERIKENTILLE

Kaverikentillä pelaamisesta kerrotaan lähiaikoina.

HIFK GOLFIN JÄSENMAKSUT 2019

Jos lunastat pelioikeuden Paloheinään, sinun on oltava HIFK Golf ry:n jäsen. Jos lunastat pelipaketin Kullo-Paloheinä, voit kuulua mihin tahansa suomalaiseen golfseuraan.

HIFK Golfiin liittyminen ei vaadi pelioikeuden lunastamista. Voit HIFK Golfin nimissä lunastamasi Suomen Golfliiton tasoituskortin/digisovelluksen turvin pelata kertamaksua vastaan haluamillasi kentillä. Et voi kuitenkaan lunastaa yllä mainittuja pelioikeuksia liittymättä HIFK Golfin jäseneksi.

Jäsenmaksu on aikuisilta 96 €, junioreilta 60 €. Se maksetaan HIFK Golf ry:n tilille OP FI15 5561 1820 019261 helmikuun 2019 loppuun mennessä. Viestikenttään lisätään jäsennumero.

Jo et vielä ole HIFK Golfin jäsen mutta haluat liittyä, klikkaa alla olevaa hakemuslomake linkkiä ja täytä jäsenhakemus. Vastaamme 2-3 päivän kuluessa. Maksa jäsenmaksusi vasta kun olet saanut jäsennumerosi.

Liity jäseneksi
Jäsenhakemuslomake löytyy Paloheinä Golf Oy:n sivulta hakemuslomake.