Pelioikeus stadissa – miksei myös landella?

  • Pelioikeus Paloheinä (rajaton pelioikeus) 535 €
  • Päiväpelioikeus Paloheinä (lähdöt arkisin ennen klo 14) 445 €
  • Pelipaketti Stadi+Lande (Paloheinä-Kullo) rajaton pelioikeus 865 €
  • Junioripelioikeus Paloheinä (syntynyt 2003 tai sen jälkeen) 10 € / ikävuosi

Jäsenille lähetetään lasku Maventa-maksujärjestelmän toimesta, valitse haluamasi pelioikeus. Laskussa mukana viite, käytä sitä. Lasku löytyy myös jäsenen omalta Nexgolf-tililtä.

Pelaaminen Paloheinässä 2024

Paloheinässä joka toinen lähtöaika on varattu HIFK Golfin pelioikeuden lunastaneille jäsenille. Jäsen voi varata lähtönsä omilla nettitunnuksillaan, puhelimitse tai caddiemasterin tiskiltä korkeintaan kahta viikkoa ennen peliä. Kullo Golfin kautta pelioikeutensa lunastaneet pelaavat vieraspeliajoilla, mutta muuten samat varaussäännöt pätevät heihinkin.

Kaudella 2024 kaikki lähtöajat ma-ke klo 17-18 ovat pelkästään HIFK Golfin pelioikeudellisten jäsenten käytössä elokuun loppuun saakka. Jäsen voi pelata Paloheinässä siten, että hänellä voi olla yhtä aikaa voimassa enintään neljä yhdeksän reiän lähtöä (4 x 9). Pelioikeudellinen jäsen voi lisäksi aina varata vapaita jokamieslähtöjä kaksi tuntia aikaisemmin joko puhelimitse tai caddiemasterilta.

Jäsenedut 2024

Kaikki HIFK Golfin pelioikeudelliset jäsenet saavat alennuksen rangepalloista koko kauden ajan. Alennus on henkilökohtainen ja koskee vain älykorteilla vuokrattuja palloja. Caddiemasterit lataavat palloja korteille vähintään 20 euroa kerralla. Niitä voi ostaa seuraavissa erissä: 20 € 500 palloa, 50 € 1250 palloa, 100 € 2600 palloa. Muistathan kertoa pelioikeudestasi caddiemasterille ennen latausta.

Kaikilla HIFK Golfin jäsenillä on oikeus käyttää Evergreen-kenttää (par 3) ja muita harjoitus- ja lähipelialueita ilman eri maksua. Evergreenin käyttöön ei vaadita pelioikeuden hankkimista. Kärryjen käyttö on maksutonta pelioikeudellisille jäsenille.

Pelioikeuden lunastanut HIFK Golfin jäsen saa tuoda kierrokselle mukaansa alennushintaan 1-3 kaveria kerralla. Kaverilipun hinta on 22 € 9 reikää ja 33 € 18 reikää. Juniori-, opiskelija tai päiväpelioikeus ei anna oikeutta kaverialennukseen.

PELIPAKETTI STADI+LANDE (PALOHEINÄ-KULLO)

HIFK Golf ry:n jäsenet voivat lunastaa pelipaketin, joka oikeuttaa pelaamaan sekä Paloheinässä että Kullossa. Pelivaraukset molemmille kentille voi tehdä puhelimitse tai netissä. Uusi hinta on 1. huhtikuuta alkaen 865 €. Pelipaketin lunastaneille myönnettävät muut mahdolliset edut muille kentille julkaistaan kun ne varmistuvat. Varmaa omasi tiskiltä tai sähköpostitse toimisto@hifkgolf.fi.

Lue lisää Kullo Golfin tarjoamista eduista heidän sivuiltaan.

10 KIERROSTA NELJÄLLÄ KENTÄLLÄ VAIN 180 €

Kaikki HIFK Golfin jäsenet voivat lunastaa 180 eurolla kymmenen pelikierrosta yhteistyökentillemme Nurmijärvi, Vierumäki Cooke, VIerumäki Classic ja Ruukki. Jäsenen on itse oltava mukana kierroksella, mutta hänellä on oikeus ottaa mukaan kavereitaan, jotka eivät ole HIFK Golfin jäseniä. Kierrokset on pelattava kauden aikana. Kymppikortti lunastetaan Nexgolf-kaupasta. Kirjaudu osoitteessa hifk.nexgolf.fi, kauppa löytyy etusivun yläpalkista.

* Nurmijärvi (lätkä noudetaan ja palautetaan Paloheinän caddiemasterille, ei lisämaksua
* Vierumäki Cooke (15 euron lisämaksu, katso saamasi kymppikorttiohjeet)
* Vierumäki Classic (15 euron lisämaksu Vierumäen caddiemasterille 2023, hinta varmistuu 2024)
* Ruukki (15 euron lisämaksu Ruukin caddiemasterille 2023, kauden 2024 hinta varmistuu keväällä)

HIFK GOLFIN JÄSENMAKSUT 2024

Jos lunastat pelioikeuden Paloheinään, sinun on oltava HIFK Golf ry:n jäsen. Jos lunastat pelipaketin Kullo-Paloheinä, voit kuulua mihin tahansa suomalaiseen golfseuraan. Kauden 2024 jäsenmaksu on 69 € aikuisilta, 50 € alle 22-vuotiailta (2003 syntyneet tai nuoremmat).

HIFK Golfiin liittyminen ei vaadi Paloheinän pelioikeuden lunastamista. Jäsenyys sisältää kuitenkin pelioikeuden Paloheinän Evergreenille (par 3). Voit HIFK Golfin nimissä lunastamasi Suomen Golfliiton tasoituskortin/digisovelluksen turvin pelata kertamaksua vastaan haluamillasi kentillä. Et voi kuitenkaan lunastaa yllä mainittuja pelioikeuksia liittymättä HIFK Golfin jäseneksi.

Jos et vielä ole HIFK Golfin jäsen mutta haluat liittyä, klikkaa alla olevaa hakemuslomake linkkiä ja täytä jäsenhakemus. Vastaamme 2-3 päivän kuluessa. Jäsenmaksun voit maksaa kun toimistomme on lähettänyt sinulle jäsennumeron ja maksuviitteen.

Klikkaa tästä hakemuslomake.