Junnuharkat läpi koko kesän

HIFK Golfin supersuositut junnuharkat alkoivat huhtikuussa Johanna ”Jossu” Takalan johdolla. Ne jatkuvat läpi kesän ja niihin voi osallistua niin monta kertaa kuin haluaa. Harkkojen vetäjä Jossu palkittiin taannoin Suomen Golfgaalassa vuoden nuoriso-ohjaajana. Harkkojen kausimaksu 250 € (+ seuran jäsenmaksu 50 €) riippumatta siitä moniin treeneihin osallistuu. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Jossulle, puhelin 040-7002266.

Junnutreenien aikataulut toistaiseksi
ma klo 18-19 nappulat
ma klo 19-20 junnut
to klo 17-18 nappulat
to klo 18-19 junnut


JUNNUTOIMINTA
PÄHKINÄNKUORESSA

”Järjestämme hauskaa, monipuolista ja ympärivuotista toimintaa kaiken ikäisille junioreille”, HIFK Golfin junnutoimintaa johtava Johanna ”Jossu” Takala sanoo.  ”Tavoitteenamme on auttaa junnuja löytämään golfista läpi elämän kestävä harrastus. Jotkut saattavat löytää golfin kautta ammatin itselleen, toisilla se säilyy mukavana ajanvietteenä, monet saavat elinikäisiä ystävyyssuhteita. Jokainen voi löytää oman tavan harrastaa, jolloin nauttii harrastuksestaan eniten #muntapapelata.”

Seura sai Suomen Golfliiton Laatuseuramerkin syksyllä 2022 ja tähtää kohti Tähtiseura-merkkiä. 

Talvitreenit pyörivät kerran tai kahdesti viikossa, riippuen siitä mihin ryhmää junnu kuuluu. Kevätkausi eli ulkokausi alkaa sisätiloissa pidettävien talvitreenien päätyttyä maalis-huhtikuussa Paloheinässä kahdesti viikossa.  Se jatkuu marraskuulle asti.

TREENEISSÄ MUKANA
80 LASTA JA NUORTA

Treeneissä oli viime kaudella mukana noin 80 eri ikäistä junioria, nappuloille (4-9 vuotiaat) on kaksi ryhmää, junnuilla (9-18 vuotiaat) oma ryhmänsä, kilpailijoilla kilparyhmä.

Johanna Takala toimii vastuuvalmentajana, Niilo Nikunen, Joonas Eloranta ja Vili Soronen hoitavat kisajunnut. Seuran edustuspelaaja Eeva Määttänen toimii vapaaehtoisena valmentajana. Ja kesäisin järjestämme lapsille kesäleirejä Paloheinässä.

”Tavoitteenamme on saada junioreita kisakentille ja kasvattaa treeneissä kävijöiden määrää. Siinä olemme onnistuneet hyvin”, Jossu kertoo. ”Menestystä on tullut Keski-Uudenmaan Junior Tourilla ja Futura Tourilla, minkä lisäksi pelaajiamme on ollut mukana myös Koululiikuntaliiton SM kilpailussa Vierumäellä.”

Kilpapelaajamme pelaavat Future Touria, Keski-Uudenmaan Junioritouria, Junior Challengeria sekä Finnish Touria ja myös Global Touria Euroopassa.

”Tavoitteemme saada lisää kilpapelaajia kisakentille, missä olemme onnistuneet hienosti”, Jossu kertoo. ”Toimintamme on ollut esillä medioissa ja mainoksissa ja teemme yhteistyötä Golfliiton kanssa. Koulutamme myös ohjaajia tavoitteena saada aikaan entistä laadukkaampaa ja monipuolisempaa toimintaa.”