Jäsenetuna ilmaiset pelit stadissa

Liity HIFK Golf ry:n jäseneksi kaudeksi 2024 ja pelaa missä haluat. Jäsenmaksu on aikuisilta 69 € ja junnuilta 50 €, ei liittymismaksua. Jäsenetuna pelioikeus Paloheinä Golfin Evergreen-kentälle (par 3) stadissa, Suomen suosituimman rangen kyljessä.

Kun olet täyttänyt jäsenhakemuskaavakkeen (linkki alla), saat jäsennumerosi ja maksuohjeet sähköpostitse 1-3 työpäivän kuluessa. HIFK Golf ry toivottaa myös kaukojäsenet tervetulleiksi.

Maksamalla jäsenmaksun saat puhelimeesi Suomen Golfliiton eBirdien eli elektronisen tasoituskortin, jonka turvin voit pelata haluamillasi kentillä green fee -maksua vastaan 2024. Jäsenyys tuo myös liiton pelaajavakuutuksen ja saat Golflehden kotiin kannettuna.

HIFK Golf ry:n kotikenttä on Paloheinä Golf. Liittymällä HIFK Golfin jäseneksi et sitoudu mihinkään muihin maksuihin. Kenttäyhtiö tarjoaa kuitenkin sinulle pelioikeutta Paloheinän Isolle Ysille hintaan 535 €  (alle 22-vuotiaat 10 € per ikävuosi) ja pelipakettia Kullo-Paloheinä hintaan 765 €.  Myynnissä on myös edullisia kierros- eli kymppikortteja.

JÄSENHAKEMUKSEEN PÄÄSET TÄSTÄ.